Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

4 populaire stormbanen voor een onvergetelijke sportdag!

Ben je van plan om een sportdag te organiseren? Dan moet je natuurlijk het een en ander hebben om het terrein te vullen met hindernissen voor een . Daarvoor is onder anderen het huren van een stormbaan de ideale keuze. Wij, van springkussenverhuur Assen hebben een aantal gave stormbanen om uit te kiezen voor een leuke sportdag! Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

Stormbaan piraten

Voor de echte piraten liefhebbers is de piraten stormbaan de ideale keuze! Deze stormbaan is volledig in een echte piraten stijl gemaakt. Het bestormen van deze stormbaan betekent een volwaardige training op zich. De stormbaan is maar liefst 17 meter lang en redelijk makkelijk op te blazen met de bijgeleverde elektrische blower. Je hebt de mogelijkheid om hem zowel zelf op te halen als iemand te laten brengen. Benieuwd naar deze gave stormbaan? Bekijk hem dan nu op onze site!

Stormbaan jungle

Heb je een tropisch thema in gedachte voor de sportdag? Dan is de stormbaan jungle de perfecte keuze. Deze stormbaan is maar liefst 19 meter lang en beschikt over allemaal tropische kenmerken zoals palmbomen. Het betreden van deze stormbaan geeft je echt het gevoel dat je door de jungle heen stormt. Tevens zijn er ook een aantal leuke obstakels waar je overheen moet om de overkant te bereiken. Benieuwd hoe hij eruit ziet? Bekijk dan nu onze gave stormbaan jungle!

Mega stormbaan

De naam zegt het al, heb je een groot terrein tot je beschikking en wil je een grote indruk maken? Dan is de mega stormbaan de perfecte keuze. Deze stormbaan is maar liefst 21 meter lang en ziet er echt mega uit. Het leuke aan deze stormbaan zijn de vele diverse obstakels die je hier op tegenkomt. Van wandklimmen tot je ergens doorheen moeten wringen, je snelheid en conditie worden hier dus echt op de proef gesteld. Een leuk idee is om deze stormbaan te bestormen in teams om vervolgens te kijken wie het snelst is. Ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan nu onze mega stormbaan.

Tot slot: veel plezier!

Wij hopen dat deze mogelijkheden hebben geholpen bij het maken van je keuze. Een andere stormbaan huren of benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75