Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Dit zijn de 4 populairste stormbanen van dit moment!

Organiseer je een sportdag, een evenement of een feest en wil je een stormbaan huren voor de gasten? Dan heb je ruim de keus. Huur een stormbaan die het beste aansluit op de gelegenheid en op de soort gasten die zijn uitgenodigd. Wij, van Springkussenverhuur Assen hebben de populairste stormbanen van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Na het lezen van dit blog hopen wij dat het voor jou duidelijk is welke stormbaan je het beste kunt huren en kunt genieten van een sportieve middag! 

Stormbaan Kleuren

Wanneer je een sportdag of sportieve familiedag organiseert. Is deze stormbaan Kleuren een tof springkussen om te huren! Door het thema kleuren past deze stormbaan overal bij en daarnaast is deze stormbaan 17m lang. Je kan met 2 personen tegelijk op de stormbaan rennen, klimmen en klauteren en bekijken wie als eerste de finish bereikt.

Piraten Stormbaan

Wanneer je een stormbaan zoekt voor een stoer jongens feestje. Is deze stormbaan piraat het meest geschikt. Deze stormbaan is 17m lang en staat vol met verschillende obstakels waar jij en je vrienden langs en overheen moeten klimmen en klauteren. Ben je langs alle obstakels gekomen? Dan kan je veilig de piraten stormbaan verlaten via een glijbaan.

Stormbaan Jungle track

Wanneer jij en je collega’s of familieleden gek zijn op dieren kan je onze stormbaan Jungle track huren. Deze stormbaan is 19m lang en je kan langs allerlei dieren rennen, klimmen en klauteren. Je klimt eerst de jungle in via een ladder en heb je alle obstakels overleeft? Dan heb je de finish bereikt en ben jij de winnaar!

 

Stormbaan Mega

Wanneer je en mega groot evenement of sportdag organiseert is onze grootste stormbaan: stormbaan mega een populaire stormbaan om te huren. Deze stormbaan kan door 2 mensen tegelijk worden gebruikt. Strijd tegen elkaar en bekijk wie er als snelste langs alle obstakels is.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de stormbanen of over een van onze andere producten. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Assen is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Annen, Assen , Appelscha, Beilen, Gieten, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75