Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een springkussen huren voor jouw evenement? Dit zijn 5 leuke opties

Een evenement is pas echt geslaagd als je bezoekers een lach op het gezicht hebben en er na maanden nog over praten. Met de springkussens van springkussenverhuur Assen gebeurt dat zeker. Het maakt niet uit of je nu een evenement organiseert voor kinderen of volwassenen, springkussens zijn leuk voor iedereen! Wil jij een springkussen huren? Lees in dit artikel vijf leuke opties om een springkussen te huren. 

Springkussen jungle

Organiseer jij een junglefeestje? Dan mag dit jungle springkussen met dak zeker niet ontbreken. Beleef de jungle zoals nooit tevoren. Spring over slangen, dans met apen en kijk uit voor de paradijsvogels. Waan je midden in de tropen en voel de zweetdruppels langs je gezicht vallen. Komen deze van de tropische temperaturen of van het springen?

Opblaasbaar doel

Uiteraard is een voetbaltoernooi ook een uiterst geschikt evenement voor luchtkussens! Wanneer de kinderen geen wedstrijd hoeven te spelen of wanneer de broertjes en zusjes aan het wachten zijn hoeven ze niet stil te zitten! Bekijk onze overige luchtkussens waar wij onder andere een voetbal sjoelen en een speelhal met speedmeter hebben.

 

Waterwereld

Hebben al jouw bezoekers hun zwemdiploma? Bij dit springkussen hoeft dat gelukkig niet zodat ook de kleinste bezoekers kunnen genieten voor onze Seaworld! Bevind je in de wereld van de oceaan en zwem met de dolfijnen, zing met Ariël en kijk goed rond voor de zeesterren. Kan jij nog normaal lopen of heb je ondertussen waterbenen gekregen? Geen zorgen, zwem weer naar boven of neem de glijbaan naar de bewoonde wereld.

Survival feestje

Voor een dagje survivallen hoef je nooit meer naar de Ardennen met speelkussen Inky. Dit speelkussen is niet gelijk aan het standaard springkussen met één springgedeelte. Inky bestaat uit verschillende kussens rondom Inky de octopus. Deze kussens bestaan uit tunnels, glijbanen en klimwanden. Meer survivallen dan dit kun je het niet maken. Op deze manier kunnen zelfs de allerkleinsten al kennismaken met survivallen. Wie legt dit parcours het snelste af?

Kinderfeestje meisje of jongen

Komt de verjaardag van jouw zoon of dochter er aan? Hoe leuk zal het zijn als je een speciaal prinsessenspringkussen of pirateneiland zou huren? Beide springkussens hebben een glijbaan waar de kinderen van af kunnen sjezen. Op het pirateneiland kan er zelfs geklommen worden en eenmaal aan de top glijd je zo naar beneden op weg naar het goud.

Springkussen huren

Wil jij een springkussen huren en lekker springen? Bekijk onze ruime collectie en kies jouw topper. Heb jij nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via de mail: info@springkussenverhuur-assen.nl

Alvast heel veel plezier!

 

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75