Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Op zoek naar een stormbaan? Bekijk onze ruime collectie

Staat er binnenkort een feestje of evenement op de planning? Dan kan het niet beter en origineler dan met het huren van een stormbaan! Het maakt niet uit of je een personeelsfeestje organiseert, een kinderfeestje organiseert of een sportevenement organiseert. Een stormbaan is namelijk geschikt voor iedere situatie. Laat de kinderen lekker kind zijn of breng het kind in jezelf naar boven met het huren van een stormbaan! Bij Springkussenverhuur Assen kun je terecht voor stormbanen die enkel bestaan uit een klimwand en glijbaan, maar zeker ook voor hele grote stormbanen. Bij grote stormbanen kun je het zo gek niet verzinnen. In dit artikel geven wij jouw graag een kijkje in ons ruime assortiment.

Word jij de King of the Jungle?

King Kong houdt toezicht op alles en iedereen die zijn jungle binnentreedt. De jungle is maar liefst 19 meter lang. Lukt het jou om de volledige 17 meter uit handen de blijven van de jungle bewoners? Natuurlijk is niet iedere jungle bewoner slecht, dus je zal ook vast wel geholpen worden. Klim ongezien de klimwand omhoog, glij naar beneden en het ontwijken kan beginnen! Overwin verschillende obstakels en wees de koning(in) van de jungle stormbaan.

Water stormbaan

Glij beneden zo het water in. perfect voor een heerlijke warme zomer dag. Heb jij een groot buurtfeest of ben je gewoon lekker aan het chillen in de tuin met je vrienden? Bekijk dan nu de water tobbedansbaan van wel 15m.

verhuring water tobbedansbaan Dordrecht

Test jouw conditie met onze interactieve stormbaan!

Ontdek een hele andere en hele nieuwe dimensie met deze mega stormbaan van wel 24 meter lang! Op deze stormbaan kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Dit is een ware wedstrijd en leuk voor iedere leeftijd. Klim, glijd en heb plezier met deze stormbaan!

Stormbaan huren?

Geef jouw feestje of evenement een onverwachte en leuke invulling met onze stormbanen. Vraag online heel eenvoudig jouw stormbaan naar keuze aan. Bij al onze stormbanen kun je ervoor kiezen deze te laten bezorgen en te laten op- en afbouwen. Wil je hier gebruik van maken? Vergeet dit dan niet aan te geven in je aanvraag.

Alvast heel veel plezier!

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75