Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Smilde – Springkussenverhuur Smilde

Springkussenverhuur Assen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Smilde. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

Ons aanbod

De Koepelkerk is één van de mooiste gebouwen in Smilde. De Koepelkerk is echt wel de showsteler  van deze plek. Uiteraard kunnen wij van Springkussenverhuur Assen ervoor zorgen dat jij ook de show steelt met jouw feest of evenement! We hebben de leukste springkussens en stormbanen in het assortiment in verschillende thema’s en verschillende formaten. Feestlocatie nodig? We verhuren ook partytenten in kleine en grote formaten. Alles om jouw feest compleet te maken vindt je bij Springkussenverhuur Assen.

We bieden ook een levering en een op- en afbouw service aan. Wil je graag maar informatie over onze service en over onze producten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou bij het maken van de beste keuze die past bij jouw feest of evenement.

Wij verhuren onze springkussens in:

Annen, Assen, Appelscha, Beilen, Gieten, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75