Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Westerbork – Springkussenverhuur Westerbork

Springkussenverhuur Assen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Westerbork. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

 

Ons aanbod

Zijn jullie in Westerbork toe aan een feestje? Dan ben je bij Springkussenverhuur Assen op het juiste adres! Vanaf nu leveren wij onze springkussens en andere producten ook in Westerbork. Wij hebben alles in huis om elk feest of evenement tot een ander niveau te tillen! We hebben voor elk soort feest of evenement iets geschikt in huis. Een klein springkussen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een stormbaan voor een sportevenement.

Bij Springkussenverhuur Assen bieden we ook een op- en afbouw service aan en we bezorgen de bestelde producten op locatie tegen een vergoeding. Heb je vragen over onze producten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Assen. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Wij verhuren onze springkussens in:

Annen, Assen, Appelscha, Beilen, Gieten, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75