Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussen huren Zuidlaren – Springkussenverhuur Zuidlaren

Springkussenverhuur Assen is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Zuidlaren. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te  huur:

Ons aanbod

Ben je woonachtig in Zuidlaren en valt er binnenkort wat te vieren? Pak het groots aan! Een kinderfeestje of een trouwfeest? Dan ben je bij Springkussenverhuur Assen op het juiste adres. Voor een kinderfeestje hebben wij bijvoorbeeld leuke springkussens in het assortiment die passen bij een kinderfeestje. Voor een bruiloft kun je denken aan verschillende luchtkussens van bijvoorbeeld trouwringen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vinden bij ons in het assortiment!

We bieden ook een op- en afbouw service aan. Ook is het mogelijk om de bestelde producten op locatie te leveren. Wil je graag meer informatie over onze diensten, producten en mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Assen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.

Wij verhuren onze springkussens in:

Annen, Assen, Appelscha, Beilen, Gieten, Norg, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries, Westerbork en Zuidlaren.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75