Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Welke partymaterialen heb ik nodig? Bekijk onze mogelijkheden

Als je van plan bent om een feest of evenement te organiseren, komt daar veel bij kijken. Zo moet je van alles regelen om er een geslaagd feest van te maken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen wat voor soort feest je organiseert en de omvang daarvan. Lees je hieronder alvast een aantal van onze mogelijkheden.

Popcorn machine huren

Hoe leuk is het om een popcorn machine op je feest te hebben. Voor jong en oud is het een lekker en gezellig idee. Je kan zelf kiezen hoeveel popcorn je neemt. Bij ons ben je op het juiste adres om zelf popcorn te maken voor jou en je gasten. Het zou helemaal te gek zijn als je een drive-in bioscoop hebt én een popcornmachine. Precies, popcorn geeft een goede en vooral lekkere sfeer! Mocht je het willen dan kan je ook begeleiding erbij krijgen. De popcornmachine is genoeg voor wel 100 porties.

Abraham en Sarah in je tuin

Ben jij of ken jij iemand die binnenkort 50 jaar wordt? Bestel nu onze leuke Sarah opblaaspop of Abraham opblaaspop op onze site. Beide zijn ze wel 3,5 meter hoog. Perfect dus zodat iedereen ziet dat er een jarige aanwezig is. Wilt u de opblaaspop ergens in de tuin neerzetten, maar heeft u geen stopcontact in de buurt? Niet getreurd, want op onze site kunt u ook verlengsnoeren vinden van 10m, 25m en 50m. Bekijk op onze site wat er nog meer mogelijk is en reserveer uw producten op tijd!

Suikerspin machine huren

Voor zowel jong en oud is het hebben van een suikerspin machine een lekker en goed idee. Gasten hebben de mogelijkheid om lekker te smullen van een suikerspin. Om er een te maken heb je natuurlijk wel een machine nodig. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren een suikerspin machine waar je tot wel 150 suikerspinnen mee kan maken. Dat zijn er dus lekker veel. Bij interesse bekijk je hier de suikerspin machine die je bij ons kan huren.

Mocht je geïnteresseerd zijn naar onze andere mogelijkheden, bezoek onze website van Springkussenverhuur Assen. Wij zijn jouw verhuurder voor partymaterialen, maar ook voor springkussens, stormbanen en glijbanen en nog veel meer. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Overig

Contactgegevens

T. 0592-299900
E. info@springkussenverhuur-assen.nl
C.T. Storkweg 11
9403AG, Assen
KvK: 62991485
BTW: NL002293166B75